Universul şi iubirea: legătura dintre fizica cuantică şi iubire

Universul şi iubirea: legătura dintre fizica cuantică şi iubire

Fizica cuantică este ştiinţa modernă care încearcă să ne explice că lumea este un TOT. Un tot care este interconectat prin intermediul iubirii. Fizica cuantică spune că energia este iubire. Vibraţia energiei şi energia magnetică sunt iubirea care face posibilă crearea realităţii, prin intermediul conştiinţei..

Suntem în legătura cu toţi şi toate

„Universul, privit ca un TOT, nu este o caracteristică centrala a experienţei mistice, ci şi una dintre cele mai importante revelaţii ale fizicii moderne. Este cea mai importantă descoperire din istoria stiinţei.” – Henry Stapp, cercetător în domeniul fizicii cuantice.

„Cunoscută sub numele de mecanică cuantică, această ramură a fizicii moderne încearcă să facă lumină în microuniversul particulelor elementare, construind teorii care să explice comportamentul electronilor şi al celorlalte particule elementare. Cunoscută sub numele de mecanică cuantică, această ramura a fizicii moderne încearca să desluşeasca legile lumii subatomice, construind teorii care să explice comportamentul electronilor şi al celorlalte constituente fundamentale ale materiei. (…).

Universul subatomic are mecanisme care scapă în parte înţelegerii umane, iar când se supune totuşi teoriilor fizicienilor, o face într-un mod contraintuitiv, paradoxal, ce îi lasă perplecşi pe filozofii moderni ai ştiintei”.

Suntem în legătură cu Universul. Suntem iubire

Fizica modernă arată că la baza a tot ceea ce există se afla un câmp cuantic care uneşte totul, format din suma tuturor posibilităţilor. Prin intermediul acestui câmp suntem mereu în legătura cu toţi şi toate, că suntem sau nu, conştienţi de aceasta.

Este vorba despre o energie care este magnetică şi care vibrează tot timpul. Tot ceea ce există vibrează. Inclusiv gândurile noastre vibrează. „Experienţele noastre sunt întotdeauna un răspuns la vibraţiile pe care le transmitem în Univers. Experienţele din viaţa ta sunt mereu o reflecţie a gândurilor tale. Aşadar, dacă vrei să îţi schimbi experienţele, schimbă-ţi gândurile şi vibrează la un nivel diferit. Totul începe de la un gând.

Gândul tău creează realitatea, dar fiecare gând vibrează la un nivel diferit. Ceea ce misticii ne spuneau acum mii de ani este demonstrat astăzi de fizica cuantică. În momentul când reuşeşti să magnetizezi la acelaşi nivel cu dorinţa ta, aceasta se transformă în realitate fizică.

Aşa se întâmplă totul… Pentru ca noi să vibrăm în ritm cu Universul, e nevoie doar de gânduri pozitive, pline de iubire. Le eliberăm, iar ele construiesc o realitate benefică pentru noi şi pentru toate organismele vii. Fiecare dintre noi are în jur de 70.000 de gânduri pe zi, iar aceste gânduri produc consecinţe.

Energia emisă de gândurile noastre îşi caută apoi, în drumul ei, o altă energie cu care să vibreze la unison, după principiul „ceea ce se aseamănă se adună”. Fiecare gând, indiferent că este bun sau rău, declanşează un proces de rezonanţă. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gândurilor noastre va fi atras automat în viaţa noastră”.

Ce este Iubirea?

Majoritatea dintre noi credem că dragostea este doar o emoţie. Dar de fapt, dragostea reflectă un mod de a fi. Aceasta stare a fiinţei este menţinută într-un câmp cunatic.

Tot ceea ce gandim, clipă de clipă, este transmis instantaneu unui câmp cosmic de energie care interacţionează cu tot ceea ce există în jurul nostru. Iar totul interacţionează cu noi. Dacă tu crezi că te aşteaptă o relaţie de iubire profundă, o bogaţie spirituală şi abundenţă exterioară, atunci exact aceasta se va produce în viaţa ta. Sentimentele umane care izvorăsc din inimă datorită convingerilor noastre, modifică ADN-ul în mod direct iar acesta influenţează atomii. Faptul că ADN-ul se schimbă în funcţie de energiile pe care le transmitem Universului este o altă descoperire majoră a ştiinţei de astăzi.

Ne putem gândi la câteva momente din vieţile noastre personale pentru a ne da seama în ce mod se manifestă iubirea, cum pozitivitatea noastră influenţează în bine:

 • De exemplu, o plantă îngrijită cu dragoste şi atenţie va creşte cu mult mai viguroasă. Un nou născut care este mângâiat cu iubire răspunde acestui sentiment care îl învăluie, datorită legăturii care există între copii şi părinţi. Iar acest copil va creşte mult mai bine decât un copil care nu a avut parte de iubire. Chiar şi un obiect de care avem grijă, de exemplu maşina personală , „răspunde” în acelaşi mod, fară să se strice şi să ne lase baltă mereu.

Această conexiune intrinsecă între toate, fie că este vorba despre oameni, organisme vii sau obiecte, ne face să răspundem cu dragoste sau fără dragoste, atunci când ea nu este oferită. Până ca fizica cuantică sa ne explice aceasta interconectivitate, intuiam doar că ceva leagă obiectele, plantele şi animalele, dar nu ştiam cum şi nici de ce.

Starea de iubire necondiţionată este mediul ideal care permite acele alegeri cuantice care se vor manifesta la potenţialul lor maxim. Atunci când trăim anumite stări cum ar fi compasiune, iubire, iertare, dragoste, dar şi stări negative ca mânie, ură, supărare, gelozie, noi influenţăm direct structura AND-ului nostru, iar aceste modificări se propagă în trupul nostru, cât şi în afara noastră, pe distanţe extraordinar de mari. Datorită câmpului cuantic, influenţând tot ceea ce există în această lume.

Iar inima, după cum au descoperit cercetătorii de la Institute of HeartMath, este un fel de interfaţă care transformă toate emoţiile şi convingerile noastre în energii electromagnetice.

Ştiinţa de acum ne arată că experienţele pe care le avem prin intermediul câmpului cuantic sunt rezultatul conştiinţei. Alegerile pe care le facem în mod conştient ne pot ajuta să atingem o stare cuantică stabilă şi orice deznodământ poate deveni realitate, în funcţie de alegerile pe care le facem. Dar ca să atingem această stare de fiinţare stabilă, e nevoie de iubirea necondiţionată… Starea de iubire necondiţionată este mediul ideal care permite apariţia celor mai bune posibilităţi în viaţa noastră. Oricare ar fi deznodământul, trebuie să îl întâmpinăm cu iubire. sursa

10 thoughts on “Universul şi iubirea: legătura dintre fizica cuantică şi iubire”

 1. Bun articolul! Am citit „Enigma cuantica” de Bruce Rosenblum si Fred Kuttner de la editura Prestige. Multi fizicieni nu inteleg fizica cuantica si in consecinta o resping.
  Cel putin o suta de ani va trece pana aceasta fizica moderna va fi acceptata

 2. Szebasztián Munkács

  exemplu veritabil de pseudo-stiinta, in opinia mea. am cautat si eu acel citat de-al lui henry stapp, fara a-l gasi. inteleg ca autorul este un simpatizant al teoriei coardelor si al campului higgs (si, presupun, al definirii particulelor ca deformari in campuri cuantice, nu ca particule) dar nu putem folosi momentan teorii inextricabile din mecanica cuantica pentru a defini ceea ce de ani buni e cunoscut ca modificari hormonale la nivelul creierului, dragostea fiind asociata cu dopamina, adrenalina, oxitocina, uneori chiar si cu endorfinele (niste chimicale neuro-transmise, nu forme de energie). energia pe care o transmitem noi se datoreaza doar faptului ca suntem produsi ai materiei (de exemplu, putem produce lucru mecanic, deci imprimam energie, dar nu destula pentru a afecta spatiul in vreun fel). avem masa, deci deformam doar spatiu-timpul cvadridimensional cu propria noastra greutate, atat. aceasta este o simpla opinie, o respect pe cea a autorului, insa cam astfel este interpretata situatia din punct de vedere al fizicii cuantice, domeniu al carui subiect primordial va pot garanta ca nu e iubirea.

 3. S-a constatat științific,practic materia nu există, ea este energie condensată datorită unei stări de vibrație de joasa frecventa,în care sunt posibile anumite lucruri bine stabilite.Pentru a putea ieși din această stare trebuie să găsești mijloace pentru mărirea vibrației corpului tău și a mediului înconjurător. Cea mai înaltă frecvență cunoscută spre care putem tinde este iubirea.Dumnezeu este iubire.Cele 10 porunci,încep cu 1 „iubește pe Dumnezeu, 2 iubește pe aproapele tau”, restul poruncilor sunt detalieri ce să faci să îți ridici Vibrația spre Iubire.
  Oamenii nu au înțeles și au preferat să se supună legilor materiei care îi ținea legați,iar sufletul lor secătuit de energie si putere nu mai avea nici o șansă să-și ridice această vibrație după moarte si nici suportul materiei fiindcă era de altă natură.
  Domnul Iisus Hristos prin venirea lui,prin tot ce a sus și a făcut,a arătat omului calea spre Iubire.Fă ca mine ” eu sunt Calea,adevărul si viața”.

 4. Pingback: Cum sa ne spiritualizam toate activitatile - de toate pentru toti si mai mult

 5. Pingback: Atingerea cuantică - Transformarea esenţei,un mod diferit de a respira

 6. Pingback: - Iubirea este soluţia, forța care completează puterea minții -

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: