Puterile mistice ale dragonilor – Dragonii conducători spirituali

64 / 100
Puterile mistice ale dragonilor - Dragonii conducători spirituali

Se întâmplă la un moment dat să te întălnești în meditații cu dragonii. Există posibilitatea ca ei să revină din nou și din nou, iar tu să te întrebi cine sunt aceștia și ce vor ei să-ți transmită.
Îți voi prezinta mai jos câteva caracteristici ale acestor legendare creaturi pe nume dragonii:

Dragonii au jucat un rol important în istoria universului încă de la început. Îi regăsim în toate tradițiile, religiile și filozofiile străvechi și sunt întotdeauna înconjurați de un indiciu al existenței mitice sau legendare. Unele dintre aceste tradiții au apreciat foarte mult dragonii și le-au acordat o importanță deosebită, în timp ce altele le-au înfățișat ca animale înfricoșătoare.
Toate atributele dragonilor ii conduc pe aceștia in lumina unor caracteristici uneori greu de înțeles, destul de pătrunzătoare, conferindu-le o putere magică.

Ceea ce putem vedea este că în procesul nostru de ascensiune (sau de fapt, coborârea corpurilor noastre de lumină în planul nostru fizic) este indubitabil legat de dragoni în timpul acestei mari tranziții pentru planetă.
Astfel se relizează finalizarea spiralei pentru a reveni la cele mai vechi energii ale creației, la rădăcinile noastre moleculare, ca să zic așa, dar cu o conștientizare care ne permite să ne deplasăm și să ne extindem în următoarea fază evolutivă: următoarea spirală. Prin conectarea noastră la energiile dragonului care sunt disponibile din nou, corpurile noastre de lumină pot fi complet fundamentate în fizic. De aceea, dragonii reapar acum și joacă un rol atât de important pe planetă în acest moment. Ei sunt păzitorii celor mai adânci straturi de densitate din nucleul mamei pământ, care păstrează secretele procesului nostru de ascensiune.

Aceștia au cunoștințele și cheia pentru a activa și ancora matricile cristaline in codul ADN și geometriile sacre superioare ale luminii în corpurile noastre fizice și în cea a pământului, care sunt necesare pentru a ne menține corpurile cele mai înalte de lumină în formă bine definită.

Aceștia au cheile importante ale învierii Femininului Divin care sunt cruciale pentru trecerea noastră la un timp al Unificării Divine și al echilibrului energiilor masculine și feminine de pe planetă. Ele ne pot ajuta să activăm puterea, bucuria și binecuvântarea Shakti, puterea forței de viață – forța feminină – care trebuie să fie reînviată și reactivată în fiecare dintre noi și în Gaia.

Dragonii au trezit și au activat perspective profunde în mulți dintre noi în ultimii ani, astfel încât să ne putem aminti conexiunile noastre cu ei și să-i invităm să ne arate piesele care ne lipsesc. Mulți de pe planetă sunt atrași din nou de ei, fie prin experiență directă, prin interes pentru arta dragonului sau cărți, fie prin trezirea inexplicabilă a ceva adânc în aceștia, care este asociat cu dragonii pe care nu o putem explica.

DRAGONII POT FI GHIZI SPIRITUALI?

Când dragonii vin în viața ta, inseamna că iți arăta calea ta spirituală. Dragonii nu se limitează la domeniile istoriei și mitului așa cum ați putea crede. Dragonii există cu adevărat, deși fac acest lucru în forma spirituală și nu în forma fizică.

Dragonii au fost întrupați la începuturi ca ființe fizice pe Pământ (și pe alte planete). Dar au depășit nevoia de a locui un corp fizic. Când vorbim despre „dragonii spirituali” putem spune, într-o definiție liberă, că vorbim despre dragonii care au urcat pe tărâmurile spirituale prin viața lor în lumină și iubire.

Dragonii ascendenți sunt îndrumători și învățători spirituali puternici. Bănuiesc că ai putea spune că dragonii spirituali sunt stăpânii ascendenți ai animalelor mitice. Există desigur și alte animale mitice și anume: unicornii.  Din experiența mea, „animalele puterii mitice” sunt un grup de spirite extrem de evoluate, care stau în lumină, servesc Divinul și încearcă să împuternicească oamenii să înțeleagă înțelepciunea spirituală, magia și posibilitățile infinite care ne sunt acum disponibile.

Acest lucru este exact ceea ce fac dragonii, iar acum apar pentru a ajuta tot mai mulți lucrători în lumină să își îndeplinească scopul. Dragonii sunt ființe spirituale magice care încearcă să întărească umanitatea în planul fizic, mental, spiritual și emoțional. Ei ne ajută să vedem prin iluzie, deoarece dragonii spirituali știu că suntem capabili să ne întoarcem la înțelegerea și la realizarea prezenței noastre EU SUNT și să experimentăm conexiunea noastră completă cu divinitatea și unitatea cu tot ce există .
Dragonii sunt protectori spirituali extrem de puternici și eficienți, precum și profesori și vindecători. Ei sunt stăpâni ai elementelor pământului și, făcând acest lucru, ne pot ajuta să ne vindecăm pe noi înșine și pe ceilalți. Ei ne învață să înțelegem magia pământului, ne amintesc de secretele antice și ne permit să vedem prin iluziile vieții noastre moderne.

Când vă gândiți la dragoni, obțineți imaginea unui dragon care respiră foc? Focul dragonului este un instrument spiritual sacru care poate servi pentru a transforma negativitatea și a aprinde focul alchimic din tine. Focul dragonului are capacitatea de a sufla voalul iluziei și de a transforma frica și densitatea pentru a dezvălui lumina și adevărul care stau la bază.

Iluzia este adesea tot ceea ce ne împiedică să creăm binecuvântări în experiența noastră individuală și colectivă. Cu dragonii spirituali ca aliați, putem învăța să recunoaștem iluziile trecute, să ne redobândim puterea deplină ca ființe spirituale și să creăm schimbări pozitive în fizic.

Dragonii spirituali sunt fericiți să-i ajute pe toți cei aleși, care dețin cele mai pure intenții și deși ei înșiși sunt incredibil de puternici, ei vă împuternicesc să vă asumați responsabilitatea. De asemenea, vă vor trece prin mici teste pentru a vedea dacă ați îndeplinit condițiile înainte de a vă ajuta să vă duceți la un nivel nou.

Ai un dragon alături de tine sau mai mulți? Dacă da, ei vor fi mai mult decât fericiți să împărtășească înțelepciunea și vindecarea pentru a-ți permite să crești spiritual, să iei decizii pozitive pentru a-ți îmbunătăți viața și scopul tău de lucrător în lumină și ființă spirituală venită aici pentru a împlini pământul.

DRAGONI SIMBOLICI – DRAGONII GHIZI CU PUTERI SPIRITUALE

Dragonii sunt probabil cei mai vechi și mai impunători dintre animalele de putere și ghizii spirituali din „regatul animalelor”. În Orientul Îndepărtat, simbolismul dragonului și semnificația dragonilor se referă la autoritatea împăratului (care a fost mult timp desemnată „visând” pentru întreaga țară din istorie). În acest context și în multe altele, dragonul este conducătorul elementelor și poate lua orice formă. Metafizic, abilitatea dragonului ca model de formă corespunde cu cea a elementelor stăpânite de un șaman care are puterea de a se transforma în animale diferite, precum și capacitatea de a intra în timpul din vis.

În arta feng shui, dragonul reprezintă fericirea, autoritatea, creșterea și dezvoltarea. În general, sensul și simbolismul dragonului include, de asemenea, forțele naturale de la începuturi la toate nivelurile existenței, proprietatea longevității și abilitatea timpurie, originală de a arunca vrăji, cu toate că multe dintre ele s-au pierdut de-a lungul timpului. Luptele nesfârșite dintre cavaleri și dragoni reflectă lupta interioară a omenirii de a face față naturii spirituale sau eterice.

Dragonul este atras de oameni cu intelect, cu mare demnitate, cu un entuziasm “infecțios” și autoritate. Dragonii duc astfel de indivizi spre strălucire și iluminare. Ghidul tău iubit te învață să urli în situații potrivite – să-ți găsești vocea, să fii auzit și înțeles cu adevărat.

Dragonul este un animal spiritual rar și puternic și s-ar putea să te simți intimidat de acesta atunci când vei întâlni această creatură. Nu există nicio întrebare că dragonul merită respectul și onoarea dvs., dar vă vine pentru un motiv. Cu toate acestea, poate fi dificil să ne dăm seama de acest scop. Spiritele Dragonului nu dezvăluie secretele atât de ușor – asta face parte din provocare. Cu cât este mai mare efortul, cu atât recompensele sunt mai mari.

TIPURI DE DRAGONI
Dragonii au multe nume, caracteristici, personalități și abilități. Conform tradiției celtice, fiecare tip de dragon are propriul simbolism.

Dragonul de eter – te învață autocontrolul, creativitatea, acuitatea mentală, transformarea alchimică și conducerea.

Dragonul de foc reprezintă o transformare, energie și măiestrie. Este puternic, îți oferă entuziasm, curaj și vitalitate. Focurile tale interioare se vor aprinde. Te va ajuta să depășești obstacolele. Este un protector puternic și îți va oferi îndrumări și va permite stăpânirea. El te va ajuta oferindu-ți mai multă putere pentru ați atinge obiectivele.

Dragonul de apă – îți permite să te concentrezi asupra a ceea ce conduce nava vieții tale. Fii gata să renunți la tipare nesănătoase și să navighezi împotriva a tot și toate care le considerai bine inchistate în viața ta de zi cu zi. Dragonul de apă reprezintă conexiune, adâncime și pasiune. Îți oferă posibilitatea de a compensa experiențele dureroase din trecut și de a le transforma în pace, echilibru și armonie. Vindecarea emoțională este posibilă în acest moment. Dragonul de apă îți oferă curaj și compasiune pentru a-ți stăpâni cu succes provocările.

Dragonul de pământ– te stabilizează și îți oferă cheia pentru acoperirea nevoilor tale de bază. Dragonul de pământ oferă putere, bogăție și potențial. El te va ghida și-ți va arăta potențialul și averea. Te va ajuta să afli de ce ești capabil. Cu ajutorul lui vei cunoaște frumusețea și puterea din interiorul tău. Îți oferă posibilitatea de a-ți recăpăta și concentra energia irosită.

Dragonul de aer -te surprinde și te învăluie în siguranță și zboară cu tine. De sus, obții perspective personale și globale mai largi, nedisturbate de vânturile schimbării. Dragonul de aer contribuie la intuiție, inspirație și vitalitate. Tratează acest animal puternic cu cel mai mare respect. Clipele mari de lumină-bliss în psihic și intelect sunt una dintre numeroasele posibilități ale acestui ghid spiritual. Dragonul de aer te va ghida prin problemele tale, oferindu-ți o perspectivă și o claritate. Este un memento să ai încredere în vocea ta interioară.
În culturile asiatice, lemnul și metalul sunt utilizate ca elemente suplimentare. Amintește-ți că dragonii sunt strâns legați de elementele din miturile moderne și antice. Cele 5 elemente de bază sunt pământul, aerul, focul, apa și spiritul (aka eter sau ether).

Practic, toate animalele cu putere aparțin unui anumit element: peștii în apă, urșii pe pământ, vulturi în aer, leii pentru foc și așa mai departe. Dar când ceva la fel de mare și aparent „imbatabil” ca un dragon este combinat cu un element, este foarte PUTERNIC. Asigură-te că poți recunoaște tipul de dragon înainte să te identifici cu un dragon.

Dacă un dragon este ghidul tău, se poate întâmpla cu ușurință să lași ego-ul să preia controlul. Pentru că cine nu vrea să fie cel mai mare, cel mai înfricoșător dintre toți? Deci, aveți grijă când vă conectați la un dragon. Nu vă dedicați decât această parte a voastră pentru o cauză bună. Salvați-vă identificarea cu această forță pentru marile probleme sau obiective care altfel par insurmontabile.

Dragonul îi valorizează pe cei care nu-și folosesc energia în mod neglijent.

Când un dragon te vizitează într-un vis, poate fi o amintire a voinței tale puternice și a personalității tale înflăcărate. El îți poate reaminti pasiunea ta, dar îți cere să fii atent pentru ca pasiunea ta să nu te pună în dificultate. Amintește-ți că este important să-ți exerciți autocontrolul.

COMPILAREA PROPRIETĂȚILOR ȘI ABILITĂȚILE DRAGONILOR
Indiferent de tipul de dragon, anumite trăsături de personalitate ale oamenilor sunt asociate cu energiile dragonului:

Curaj
Pasiune
Loialitate pronunțată
Izbucniri de furie
Nu-ți este teamă de schimbare
Mare simț al umorului
Gândire rapidă, vorbire și acțiune
Suflet vechi și înțelept
Nu-ți este frică să spui adevărul
Dorința de a te ridica deasupra tuturor circumstanțelor
Bună inspirație și intuiție
Aptitudini mentale
Aptitudini magice
Adaptabilitate la schimbările radicale
Simțul frumuseții și măreției
Longevitate
Protejează de forțele malefice externe
Energie împământată, vitalitate deosebită
Atingerea averii
Capacitate de conducere
Strălucire, spirit indomabil și tărie
Campionat
Informații despre alte dimensiuni posibile
invizibilitate

POSIBILITĂȚI PENTRU ÎNTÂRZIREA LUCRĂRII CU DRAGONUL TĂU
Se sugerează ca cei care lucrează cu un animal de putere dragon să învețe cât mai multe despre aceste ființe. Cu cât știi mai mult, cu atât îți onorezi ghidul și elementul său dominant, cu atât vei înțelege mai bine comunicarea acestuia. Meditează.Colectează imagini care rezonează cu tine. Când simți că este timpul potrivit să comunici cu ghidul tău, scoți imaginile și meditezi asupra lor.

Un alt mod de a comunica cu ghidul tău spiritual este să desenezi sau să pictezi. Solicitați ca acesta să se dezvăluie prin procesul de desen.
Păstrează un jurnal pentru a colecta gândurile, sentimentele, ideile, imaginile și alte informații pe care le vei găsi în legătură cu ghidul tău.
Citește mai multe despre dragoni, dar nu te limita la ceea ce este scris. Legătura strânsă dintre voi doi va crea înțelegerea perfectă. De asemenea, dacă ai ocazia să meditezi în timp ce te afli într-o peșteră – acesta este un loc mitic de odihnă pentru dragoni și este un mod minunat de a te conecta cu dragonul tău în acest fel. Nu te mira dacă puternicul tău ghid discută cu tine subtilitățile unei idei – aceasta este o modalitate de a-ți oferi mai multă claritate.

Dragonul este adesea considerat a fi păzitorul unei comori. Comoara te simbolizează, este Sinele tău interior. Trebuie să-ți fi depășit rezistența interioară, luptele și temerile pentru a-ți atinge adevăratul Sine. Dragonul vine la tine pentru a te ajuta să găsești ceea ce cauți, ajutându-te să afli cine ești cu adevărat.

1 thought on “Puterile mistice ale dragonilor – Dragonii conducători spirituali”

  1. Pingback: Magul alb planetar - Sinele tău conștient - de toate pentru toti si mai mult

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: