Mesaje SUBLIMINALE

Mesaje SUBLIMINALE

download soft

Manual Mesaje Subliminale

Mesaje SUBLIMINALE

Cui foloseşte un astfel de program ?

 • Celor care doresc să se însănătoşească.
 • Celor care doresc să aibă armonie, prosperitate, o situaţie materială excelentă, bucurie şi fericire.
 • Celor care doresc să-şi îmbunătăţească relaţiile sociale şi familiale.
 • Celor care doresc să-şi dezvolte capacităţile fizice, afective, mentale şi spirituale.
 • Celor care doresc să-şi modeleze fiinţa pe diferitele ei planuri.
 • Tuturor celor care nu au suficient timp pentru a acţiona pentru dezvoltarea lor, aşa cum şi-ar dori.

Ce înseamnă programarea subconştientului ? 

Acţiunile noastre şi ceea ce ni se întâmplă ţine de mintea noastră conştientă într-o proporţie de sub 10%. Restul revine subconştientului, părţii ascunse din fiinţă. Această parte atrage ca un magnet situaţiile de viaţă, conjuncturile, tot ceea ce avem.

Pentru a modifica subconştientul ştim cu toţii că trebuie să gândim pozitiv, să avem atitundini corect orientate.

Subconştientul nu “gândeşte”, el ia aşa cum i se oferă totul. Astfel, dacă în mod frecvent i se oferă sugestii prin gândurile, obiceiurile şi atitudini pozitive, el va fi “programat” să ne aducă fericire. Dacă însă este programat prin gânduri joase, el va crea premisele unor situaţii neplăcute.

Forţa impregnării subconştientului este în funcţie de frecvenţa cu care se face (de repetare), de trăirea emoţională (de intensitatea trăirii), de orientare sugestiilor majoritare pe care noi ni le dăm într-o formă sau alta sau de sugestiile pe care le primim din jur şi pe care le acceptăm (natură, mediul social sau mass-media).

Din păcate nu avem adesea timp să ne interiorizăm şi să ne programăm singuri, sau nu avem energia necesară, şi de multe ori suntem neatenţi şi acceptăm sugestiile din jur, aşa cum vin bune sau rele.

Cineva a întrebat pe un înţelept de ce a trebuit să sufere atât până la acea vârstă. Acesta i-a răspuns: “Pentru că ai acceptat seminţele răului”.

Seminţele bune, dacă vor fi majoritare, vor anihila pe cele rele, şi de asemenea, este valabil şi invers.

Astfel, se vede necesitatea programării înţelepte a subconştientului, printr-o modalitate sau alta, astfel încât el să devină o forţă care să ne ajute să fim împliniţi şi fericiţi.

Programul “Mesaje subliminale” se doreşte a fi o astfel de modalitate prin care fiecare care îl va folosi să-şi programeze în mod benefic subconştientul şi să obţină foarte repede rezultate divine.

Care este principiul de funcţionare al programului ?

Programul furnizează sugestii vizuale sau auditive benefice repetate la frecvenţă normală sau la frecvenţă înaltă.

Aceste sugestii benefice ne impregnează subconştientul şi astfel se creează condiţiile să apară situaţii exterioare şi conjuncturi favorabile. De asemenea, forţa enormă a subconştientului astfel dinamizat ne armonizează şi ne trezeşte potenţialităţile latente din fiinţă şi astfel devenim mai plini de încredere, bucuroşi, înţelepţi şi fericiţi.
Programul permite:

 1. – Afişarea de mesaje text de mai scurtă sau mai lungă durată pe ecranul calculatorului;- Aceste mesaje text benefice pot fi introduse de utilizator, aşa cum doreşte, în funcţie de scopul urmărit, pe categorii, într-o structură ierarhică arborescentă;- Se poate configura mărimea, culoarea, opacitatea textului, şi de asemenea perioada de afişare, cea de pauză şi poziţia pe ecran;2. – Programul permite redarea de mesaje audio. Fiecare utilizator care are un microfon sau căşti cu microfon şi le poate înregistra în prealabil, tot cu ajutorul programului, pentru a le intregra apoi într-o listă de mesaje audio.- Mesajele audio pot fi redate la viteză normală (liminal) sau la înaltă frecvenţă (subliminal). Această configurare se poate face pentru fiecare mesaj în parte. De asemenea, ele pot fi redate succesiv, aleator sau chiar simultan;3. – Se pot reda anumite tonuri pe frecvenţe remarcabile (corespunzătoare gamei armonice) sau se poate selecta o frecvenţă anume din spectrul audibil, frecvenţă pe care o cunoaştem că ar fi folositoare de exemplu pentru armonizarea funcţiilor unui organ din corp, pentru dinamizarea inteligenţei, etc.4. – Se poate alege o listă de melodii care să fie redate în cadrul programului (media player);

  – Toate aceste funcţii descrise la punctele 1-4 pot funcţiona simultan. De asemenea, programul poate fi folosit şi minimizat în systray în timp ce realizăm alte activităţi pe calculator sau în încăpere. Mesajele vizuale au eficienţă dacă stăm în faţa monitorului calculatorului, cele auditive nu necesită să stăm la calculator;

  – Toate mesajele text sau audio, şi de asemeni lista de melodii de fundal pot fi salvate sub forma unui profil. Se pot crea mai multe asemenea profile, astfel încât atunci când deschidem iarăşi programul putem să alegem profilul şi astfel toate mesajele să fie încărcate automat, să nu trebuiască să le reintroducem;

  – Atenţie ! Mesajele audio şi lista de melodii de fundal este salvată doar ca referinţă la fişierele exterioare. De aceea este necesar să fie păstrată locaţia lor în sistemul de fişiere ale calculatorului.

Sisteme de operare pe care funcționează:

 • Windows 8/8.1/10
 • Windows 7, Windows Vista, Windows XP (cu .Net Framework 4.0 sau superior)

Platfome .NET:

 .NET Framework 4.0

download soft

ROLUL SHAMBALEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: