MEDITAŢIA DE ASIMILARE A ENERGIEI FOTONICE

MEDITAŢIA DE ASIMILARE A ENERGIEI FOTONICE

În acest moment relaxaţi-vă .
Centraţi-vă în inima voastră şi spuneţi:

Exprim intenţia către sinele meu Divin, către ghizii mei spirituali şi către îngerii mei personali de a mă asista şi ajuta în călătoria mea de evoluţie către un nivel superior de vibraţie. Relaxaţi-vă total corpul şi începeţi respiraţia pranică, conştientă .

•Deschid toate faţetele emoţiilor mele care sunt pline de temeri şi frici limitatoare şi le înteleg şi le eliberez . Cer prin intenţie ca aceste energii pe care le respir să absoarbă îndoielile şi fricile mele cele mai profunde . Mă conectez la Sinele meu Superior şi mă angajez să renunţ la aceste temeri care m-au ţinut în suferinţă şi mi-au provocat bolile, disfuncţionalităţi în corpul fizic. Continui să respir prana şi foton abandonându-mă Sinelui Divin care ştie care este binele meu cel mai înalt.

•Respiraţi şi conştientizaţi că energia este captată de chakra coroanei şi o aduce în corpul vostru. Fotonul împreună cu prana intră în celula Divină –Glanada pineală şi sunt aliniate , echilibrate .

•Exprim intenţia, ca fiecare celulă din organism să fie procesată şi aliniată la noua energie.

•Exprim intenţia ca această energie să pătrundă în miezul fiecărei celule din organismul meu şi să fie reunite cu nivelul superior de Divinitate , cu Sinele meu Divin.

•Exprim intenţia ca matricea energetică a fiecărei celule din organismul meu să fie adaptată pentru a permite integrarea în corp a unei cantităţi mai mari, din ce în ce mai mari de energie pură , fără a-mi afecta buna funcţionare a formei fizice.

•Exprim intenţia ca energia fotonică să intre în corpul meu şi în stare de somn, aceste transformări ale corpului meu fizic să se producă încetul cu încetul , pentru a mă putea adapta.

•Concentraţi-vă respiraţia spre zonele în care ştiţi că aveţi disfunctionalităţi şi respiraţi conştient în acele zone.

•Practicaţi această respiraţie pranică şi inhalare de fotoni , apoi expiraţi-i şi construiţi prin intenţie un balon de fotoni în jurul vostru . Staţi în acest balon şi luaţi atâta energie din foton cât aveti nevoie..

•Exprim intenţia de a primi din balonul de energie cu care sunt înconjurat , atât cât îmi este necesară pentru reconstrucţia şi evoluţia corpului meu .

•Cer ajutor Sinelui Divin pentru a-mi furniza ce trebuie să ştiu şi să fac în această meditaţie de asimilare a energiei pentru binele meu cel mai înalt .

Accept acest ajutor Divin şi sunt recunoscător/ recunoscătoare pentru acest lucru.
Şi aşa este.

Mulţumesc Tatălui Creator, Mamei Pământesti şi lucrătorilor lor.

Dincolo de cele 5 simțuri

 

5 thoughts on “MEDITAŢIA DE ASIMILARE A ENERGIEI FOTONICE”

  1. MULTUMESC CU RECUNOSTIINTA LUMINA SI IUBIRE 🌈💖

    În data de 12 ianuarie 2016, 10:30, detoatepentrutotisimaimult a scris:

    > detoatepentrutotisimaimult posted: ” În acest moment relaxaÅ£i-vă . > CentraÅ£i-vă în inima voastră şi spuneÅ£i: •Exprim intenÅ£ia către sinele meu > Divin, către ghizii mei spirituali şi către îngerii mei personali de a mă > asista şi ajuta în călătoria mea de evoluÅ£ie către un nivel superior de” >

  2. Pingback: - Energia vieții, Prana - teoria esoterică a respirației -

  3. Pingback: Uniti in rugaciune sau meditatie de toate pentru toti si mai mult

  4. Pingback: CUM CONTROLEZI KUNDALINI - ENERGIA LATENTĂ DIN CORPUL TĂU

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: