Interviu cu un Extraterestru – schimbari rapide

 

Interviu cu un Extraterestru - schimbari rapide care se accelereaza

Interviu cu un Extraterestru – schimbari rapide

Pamântul trece, ca civilizatie, prin schimbari rapide care se accelereaza. Ne aflam întrun vârtej de informatii atât de bogat încât aproape ca ne copleseste. Între profetii si preziceri, pe de o parte, si extraterestri, pe de alta parte, tema centrala actuala este si ramâne timpul schimbarii, al transformarii, al ascensiunii. Fiinta umana terestra e chemata sa se transforme, sa evolueze în adevaratul sens, cel spiritual. Bashar este un extraterestru care ne vorbeste prin intermediul lui Daryl Anka si care a stârnit un interes deosebit. Avem ocazia sa va prezentam un interviu cu acesta, în traducerea Danielei Grigore.

De data aceasta un extraterestru ne vorbeste despre situatia actuala a civilizatiei pamântene, despre timp, si despre modalitati (concrete si aplicabile de fiecare dintre noi) de a reusi o transformare pozitiva pe aceasta planeta. Ceea ce transmite Bashar poate fi rezumat în doar câteva cuvinte, asa cum spunea Teilhard de Chardin: “Noi nu suntem fiinte umane care au o experienta spirituala; noi suntem fiinte spirituale care au o experienta umana”.

Interviul cu Bashar – “BluePrint for Change” (Schita pentru schimbare)

Care e scopul venirii tale aici, Bashar?

– Întâi de toate, dati-mi voie sa va spun, ca desi în aparenta, percepeti o singura identitate, eu reprezint sute de mii, poate chiar milioane de constiinte ce alcatuiesc Asociatia Lumilor. În propriul lor fel – ati putea spune, tele-empatic – se conecteaza în constiinta mea pentru fiecare dintre interactiunile pe care le avem cu voi. Deci, întelegeti ca în timp ce de partea voastra ar putea fi o adunare de indivizi pentru aceste interactiuni, si de partea noastra e, de asemeni, o adunare de indivizi. Am interactionat cu multe alte civilizatii care trec prin transformari ca a voastra, civilizatii care sunt în etape de transformare în care nu si-au îngaduit înca sa realizeze ca ar putea sa interactioneze cu alte lumi într-un mod deschis. Acei dintre noi care va asistam în transformarea voastra, o facem într-un mod nefortat ce va permite sa stiti ca voi sunteti responsabili pentru aceasta transformare, nu noi.

Fiti, totusi, constienti ca avem o directiva de non-interferenta ce este în vigoare. Aceasta înseamna ca orice civilizatie noua e lasata singura daca se afla într-un stadiu evolutiv în care nu exprima neaparat o recunoastere constienta absoluta cum ca exista alte civilizatii cu care ar putea comunica. Ideea existentei noastre nu e fortata niciunei lumi pâna când acea lume nu îsi manifesta dorinta de a comunica, în feluri pozitive, pline de iubire. Folosind acest format, din acest motiv si din multe altele, noi stam astfel un pas înapoi (în asteptare). Întâi de toate, realizam ca aveti o predilectie pe planeta voastra – cel putin în trecut aveati aceasta înclinatie – de a urma mesagerul si nu a asculta mesajul.

Prin urmare, de vreme ce informatia e mai importanta decât cine suntem noi, pentru moment ramânem în umbra, permitând astfel informatiei sa aiba întâietate în mintile voastre. Pentru ca daca ar fi sa aparem noi însine în forma fizica si sa rostim aceste fraze, lumea se va prosterna în stânga si-n dreapta. Decât sa ne plasati pe noi deasupra voastra cu un fel de veneratie, noi dorim sa va asistam în a va recapata puterea înapoi, ajutându-va sa va treziti si sa va asumati din nou responsabilitatea pentru crearea vietilor voastre.

De ce te afli aici, în acest moment al istoriei noastre?

– Am interactionat întotdeauna cu fiecare civilizatie stiind dincolo de orice umbra de îndoiala ca acestea sunt egale cu orice alta civilizatie de care suntem constienti. Daca, totusi, voi etichetati alte civilizatii ca fiind mai avansate decât a voastra, sa stiti ca asta nu e doar o chestiune de etichetare; e, de asemeni, o chestiune de perspectiva. Însa asta va ofera acum ocazia sa realizati ca civilizatia voastra se schimba si se extinde, poate ca în feluri asemanatoare cu cele în care s-a marit civilizatia noastra. Realizam ca lumea voastra exploreaza idei si nivele de constiinta pe care noi deja le-am explorat unele care pentru noi au functionat.

Pe masura ce creati aceasta explorare în constiinta voastra, luam la cunostinta faptul ca radiati o anumita frecventa. Am receptionat aceasta frecventa si am acceptat-o ca pe o invitatie, în sensul de a interactiona cu voi. Comunicam ca sa va reflectam câteva dintre aceste modalitati în care aceste idei au functionat pentru noi, astfel ca, daca vreti, puteti adapta si adopta câteva dintre ele în propria voastra realitate – DACA gasiti ca functioneaza pentru voi. Acest tip de metoda functioneaza întotdeauna cel mai bine, pentru ca va permite sa decideti voi singuri ce înseamna informatia [respectiva] si daca functioneaza sau nu pentru voi.

Ne aflam în aceste interactiuni cu dorinta de-a ramâne fara activitate. Cea mai draga dorinta a noastra e ca sa vina o zi pe planeta voastra în care sa nu mai aveti deloc nevoie de noi. Si în acea zi vom putea interactiona cu voi pe picior de egalitate. Totusi, pentru un asemenea nivel de interactiune, voi trebuie sa ne deschideti usa. E planeta voastra. Felul în care deschideti acea usa nu e prin dorinta ca noi sa interactionam cu voi, nu doar având acesta dorinta, ci prin exprimarea mai mult a dorintei ca voi sa interactionati unii cu altii ca egali. Doar când veti face asa între voi, veti crea vibratia ce va face posibil ca noi sa putem trece în dimensiunea voastra si sa ne vedem fata în fata.

O frecventa foarte joasa

Pentru ca, vedeti voi, e un motiv de factura energetica acela ce ne tine la distanta. V-ati creat societatea sa fie una plina de oameni ce îsi ascund lucruri unul fata de altul, iar asta a creat goluri în câmpul vostru energetic. Aceste goluri creeaza iluzia ca vibrati pe o frecventa foarte joasa si lenta. Va asistam oferindu-va ocazia sa realizati ca va puteti schimba frecventa si ca puteti trece prin transformare cu un minim absolut de negativitate, în ceea ce priveste manifestarile ce au loc pe planeta voastra… în marile schimbari ce vor avea loc în urmatorii câtiva ani. Nu intentionam ca asta sa sune egoist sau peiorativ pentru voi în niciun fel, dar când întâlniti fiinte ce sunt gata sa fie întregul lor sine, aceste fiinte functioneaza pe o frecventa înalta.

Am putea folosi analogia cu un angrenaj de mare viteza si unul de viteza mica. Când pui laolalta doua asemenea angrenaje, fara sa le permiti sa-si armonizeze frecventele, si le pui sa interactioneze fizic, vei obtine doar o dezmembrare, o sfarâmare psihotica. Pentru ca, ideea e ca frecventa noastra, fizic într-un sens v-ar forta vibratia sa se accelereze spre un nivel superior datorita faptului ca v-ati afla în apropierea frecventei noastre. Asta va permite ca multe dintre lucrurile pe care le tineti îngropate în voi sa iasa la suprafata, fortându-va sa le priviti drept în fata. Iar asta poate cauza un soc psihic pentru anumiti indivizi.

Prin urmare, din cauza ca ne aflam într-un câmp vibrational diferit de-al vostru, nu putem interactiona cu voi într-un mod fizic, pâna când nu se realizeaza un fel de întâlnire a mintilor, sau vreun motiv pre-aranjat la timpul potrivit perfect ce va servi cel mai bine tuturor celor implicati. Când va fi timpul potrivit, când va servi scopului cu care ati fost de accord, ne vom întâlni fata în fata. Daca înca n-am facut-o, va rog sa aveti încredere ca înca nu e timpul potrivit. Si sa stiti, de asemeni, ca atunci când va fi potrivit, nimic nu ne va tine la distanta!

Bashar, cum ne poti dovedi ca esti cine spui ca esti?

– În primul si în primul rând, scopul principal al acestor interactiuni nu e sa-mi valideze mie existenta, este pentru validarea existentei voastre. Nu suntem aici sa va dovedim nimic si nici nu va putem forta sa credeti ca suntem cine spunem ca suntem. Daca lumea voastra insista ca nu vrea sa stie ca existam, trebuie sa respectam asta. Structurile guvernamentale pe care le-ati creat pe planeta voastra în acest moment continua sa insiste ca nu existam si prin urmare, nu putem viola acest sistem de gândire ales. Voi v-ati creat guvernele si asta e cine sunteti voi toti. Când veti face schimbari în structura despre care spuneti ca va reprezinta, atunci vor reprezenta ceea ce numiti voia poporului. În acest moment nu o fac.

Întelegeti ca guvernul vostru stie foarte bine de existenta noastra – foarte bine. Dar pentru ca v-ati creat societatea pe straturi ce pot ascunde informatii fata de alte straturi, multi dintre membri nu au aceste informatii – desi multi dintre membrii importanti din guvernele voastre o au. Destul de multe civilizatii au interactionat deja cu lumea voastra – printre ei, indivizi din lumea noastra, Essassani, si din Arcturus si Sirius. Mai sunt si din Pleiade si Zeta Reticuli. Au existat interctiuni fizice reale între membrii din societatea noastra si guvernul vostru.

Bashar, multi dintre noi si-ar dori sa aterizezi cu nava ta acum.

– Înainte ca noi sa aterizam fizic pe planeta voastra, îti sugerez sa te uiti bine în jurul tau. Apoi te-am întreba asta: Tu ai vrea sa aterizezi în mijlocul unei zone beligerante? Pentru ca, fara sa vreau sa va jingnesc în vreun fel, întreaga voastra lume e o zona de razboi… Prin urmare, noi facem contactele ce se pot face individual, când se iveste ocazia, si o facem în liniste – permitând informatiei sa se infiltreze si sa domoleasca vâlvataile dezlantuite ale lumii voastre. Apoi, dupa ce focurile vor fi stinse, putem sa aterizam pe Pamânt si sa comunicam direct cu voi. Dupa cum v-am indicat adesea, acest moment se apropie; în urmatoarele doua trei decade asta poate deveni un lucru relativ comun. Dar în acest moment, cu acordul multora dintre voi, în segmentul general al societatii voastre, nu doriti o asemenea interactiune extinsa.

Societatea voastra nu e structurata sa-i faca fata. Ar cauza – dupa cum va estimam energia în general – o destructuralizare de tip negativ, în care va continua sa existe frica si panica, în care va continua sa fie neîncredere în sine si credinta ca realitatea voastra nu s-ar afla în propriile voastre mâini. Nu vrem sa credeti ca v-am fi superiori, pentru ca mult prea multi dintre voi ar fi gata sa ne dea noua puterea voastra. Multumim, dar n-o vrem. Avem destula de-a noastra – avem tot ceea ce avem nevoie ca sa ne traim vietile pe care am ales sa le traim. Metodologia noastra e sa folosim ceea ce ati numi metoda “încercata si valabila”. Ea consta în reflectarea catre fiecare dintre voi a propriei voastre puteri, astfel ca voi – individual si colectiv – sa puteti lua decizia daca vreti sau nu sa interactionati cu noi ca si societate. Depinde în întregime de voi. Daca decideti sa n-o faceti, noi ne vom vedea de drum. Totusi, perceptia noastra e ca veti decide ca “da” si atunci mai “stam prin preajma”.

Întelegeti ca în toate interactiunile pe care le-am avut cu voi, noi ne-am dorit foarte mult si am fost foarte fericiti sa traim experienta si sa împartasim cu voi sentimentul iubirii, sa va fim de ajutor în a va reflecta ceea ce stiti deja despre puterea pe care o aveti de-a va crea vietile pe care le doriti. Dar misiunea noastra nu e sa va punem la dispozitie aceasta informatie. Ideea e sa stabilim relatii si asta este ceea ce s-a facut. Comunicând în acest fel si stabilind “relatii internationale” cu voi, noi ne realizam scopul principal. Dupa cum am sugerat si alta data, ideea e ca noi alegem sa ramânem în umbra ca sa nu cumva sa fim priviti ca “salvatori”. Nu suntem aici ca sa va salvam; nu aveti nevoie sa fiti salvati! Nu suntem aici sa punem noi lucrurile în ordine, sa va traim viata în locul vostru. Însa va iubim; ne dorim ca, într-o buna zi, lumea voastra împreuna cu ale noastre sa exploreze alaturi tot ceea ce exista în Creatia Infinita, asa cum facem deja cu multe alte civilizatii. Iar când veti hotarî, ca si grup, ca putem interactiona ca egali, asta vom si face.

Ne poti da o estimare pentru cât de repede se va întâmpla asta?

– Nu sunteti prea departe de asta. Perceptia noastra e ca în urmatorii 30-50 de ani, în mare, din timpul vostru, schimbarile ce au loc pe planeta voastra vor favoriza ideea ca lumea voastra sa se implice în întregime în relatia cu lumile noastre. Acesta e, într-adevar, timpul cât va dura. În loc de segregarea si separarea pe care o explorati de mii de ani, odata ce veti începe sa explorati integrarea, nu va mai fi necesar atât de mult timp – prin definitia “integrarii” – sa ajungeti în stadii de accelerare extrem de rapida foarte repede. Începeti cu totii sa aveti banuiala ca exista mai mult în ceea ce va priveste decât numai forma fizica si ca totusi constiinta se extinde si se largeste cu-adevarat cu mult peste ceea ce ati crezut de mii de ani de-ai vostri.

Credinta voastra era ca lumea fizica e tot ce e; ca universul fizic exista pur si simplu cu sau fara voi si ca voi nu prea aveti ceva de spus în privinta asta. Ca va puteti gasi în lumea fizica pentru o perioada si vi se spune ca s-ar putea sa puteti afecta într-un anumit grad lucrurile din imediata apropiere. Când, ce sa vezi! În ultima poveste ce ati primit-o pe planeta voastra, nimic din ce faceti nu are cu-adevarat efect asupra realitatilor generale. Însa acum începeti sa descoperiti ca nu-i chiar asa. Chiar si oamenii vostri de stiinta, fizicienii vostri, încep sa-si dea seama ca propriile voastre gânduri sunt în realitate forta motrice si creatoare din spatele realitatii fizice, din spatele experientelor fizice pe care le are fiecare dintre voi. Vedeti voi, ati fost creati cu Liber Arbitru. Daca alegeti sa cadeti prada credintelor negative, daca alegeti sa cadeti prada ideii ca doar atât puteti face si e dincolo de capacitatea voastra sa faceti mai mult, atunci Universul va va sustine doar în atât, si nimic mai mult. Deoarece Universul nu va da niciodata mai mult decât afirmati ca sunteti gata sa duceti.

Câti dintre voi cred cu adevarat ca sunteti gata sa duceti infinitul absolut si extazul nesfârsit? Multi dintre voi – din cauza a cum ati fost învatati – va temeti cam mult de extaz… Foarte mult. Sau macar aveti sisteme de credinte care se auto-regleaza în sensul ca atunci când reusiti într-un final sa creati ceva ce merge în directia buna, spuneti: “Ei, e grozav! Cât o sa dureze?” Întotdeauna va scoateti singuri din schema. Imediat ce va impuneti aceasta restrictie prin sistemele de credinte, Universul raspunde: “Bine, daca asa vrei, gata!”… Instantaneu! Atât sunteti de puternici! Ati primit întotdeauna tot ceea ce ati crezut ca veti primi – sau poate chiar si mai important pentru multi dintre voi, tot ceea ce ati crezut ca meritati sa primiti. Deoarece a merita e o chestiune extrem de importanta pentru multi indivizi de pe planeta voastra: “Merit partea negativa” sau “Nu merit partea pozitiva”.

Prezentând “vinovatia”

Una dintre ideile-cheie generate pe planeta voastra cu foarte mult timp în urma, este ideea de vinovatie. Nu e ca alte civilizatii nu traiesc experienta vinovatiei, însa voi v-ati afundat atât de profund si cu atâta tarie în ea, încât civilizatia voastra, printre multele civilizatii pe care le-am întâlnit, a capatat o experienta în vinovatie ce nu e egalata de nicio alta. Nu ca asta v-ar deprecia în vreun fel. De fapt ideea acceptului vostru de a trai aceasta experienta a limitarii în multe feluri, în realitate va face puternici si este prin ea însasi o indicatie pentru faptul ca stiti cât de puternici sunteti – sa fiti capabili sa va supuneti singuri la asemenea grade de limitari.

Aceasta va îngaduie sa creati multe ocazii nemaipomenite de auto-incriminare, auto-invalidare, auto-limitare, segregare si separare în vietile voastre. Si de multe ori, vinovatia e ingredientul principal, simbolul principal, care va permite sa va împiedicati singuri sa creati în viata voastra ceea ce preferati, ceea ce doriti si ceea ce stiti adânc în interiorul vostru ca e ceea ce meritati sa experimentati în viata voastra. Vinovatia e ceea ce va perpetua întotdeauna limitarea, va perpetua întotdeauna separarea; va împiedica sa va constientizati propria putere si propria conexiune cu Creatia Infinita. Deoarece, realizati ca, fundamental vorbind, în timp ce multi dintre voi ati presupus de atât de multa vreme ca “ura” este opusul “iubirii”, în realitate “vinovatia” este adevaratul opus al “iubirii”.

“Ura” poate fi expresia polaritatii dinamice, diametrice a “iubirii”, dar “vinovatia” e adevaratul opus mecanic. Deoarece iubirea este simtul auto-pretuirii total si complet, pe când vinovatia este credinta în lipsa meritului, valorii proprii; înabusa creativitatea. Ura implica conceptul faptului ca meriti ceva, pe când vinovatia este complet lipsita de simtul meritului. În realitate, vinovatia e chiar negarea propriei tale existente! Prin urmare, credinta în lipsa propriului merit îti îngaduie sa creezi un scenariu în care de fapt tii la distanta toate lucrurile din viata ce îti apartin prin nastere – precum fericirea, extazul si creativitatea. Vinovatia e pastila amara ce a fost injectata în societatea voastra – de catre societatea voastra – ca sa va mentina în status quo-ul lipsei de putere.

Deoarece când crezi cu-adevarat ca nu esti conectat cu Tot-Ceea-Ce-Este sau Dumnezeu sau Creatia Infinita, când crezi cu-adevarat ca trebuie sa controlezi cu forta pentru a obtine orice mic lucru în viata, atunci duci si mai departe continuarea limitarii, duci si mai departe continuarea vinovatiei. Acest scenariu a devenit chiar etica societatii voastre. Când nu crezi ca esti conectat, nu crezi ca poti crea lucrurile pe care ti le doresti în viata cu mare usurinta si lipsa de efort iar lucrurile devin lipsite de valoare daca nu creezi si suferinta pentru a le obtine. “Fara efort nu câstigi”, cum spuneti.

Când vi se povesteste ceva în lumea voastra, iar acea relatare contine suferinta, conflict, lupta si efort, spuneti: “Oh, Doamne! O povestire foarte realista!” Când vi se relateaza o povestire ce afirma: “Si au trait fericiti pâna la adânci batrâneti”, concluzionati cu: “Ei, hai! Poveste de adormit copiii! Asta nu-i viata reala.” Nu exista absolut nimic în creatia Universului care sa sustina ca povestirea ce contine conflictul este mai reala decât cea care nu-l contine. E alegerea ta, ce porneste din obiceiurile tale, sa crezi ca durerea este mai reala decât bucuria. Deci, asa cum am spus, asta a devenit etica întregii voastre civilizatii – ca nu puteti avea nimic în viata voastra care sa aiba valoare daca nu ati suferit pentru acel lucru, daca nu l-ati câstigat si meritat dupa cum spuneti. Dar constientizati ca nu trebuie sa-l câstigati: va apartine deja!

Dreptul vostru prin nastere

Ati fost creati din extaz; ati fost creati din dragoste si lumina. Este dreptul vostru prin nastere. Tot ceea ce faceti poate fi un act de iubire, facut cu o usurinta a creativitatii lipsita de orice efort. Sunteti facuti dupa chipul Creatorului Infinit; iar asta înseamna, foarte simplu, ca si voi sunteti creatori infiniti si multidimensionali. Asta e acel TU natural, firesc. Daca va îngaduiti sa constientizati ca nu mai aveti nevoie de instrumentul vinovatiei, va veti oferi expansiunea pe care o aveti de drept prin nastere. Va veti îngadui expansiunea vitalitatii voastre si atunci veti putea , cu constienta limpede, sa creati si sa atrageti în viata voastra lucrurile pe care stiti ca le meritati. Veti descoperi ca atunci când îndepartati vinovatia din trusa voastra cu instrumente, ceea ce va ramâne va fi aceasta realizare si constientizare: NIMIC nu e prea simplu sau prea bun ca sa nu fie adevarat. Nimic!…” ‘Vreo exceptie, Bashar?” Nu, niciuna.

Nimic nu e prea simplu sau prea bun ca sa nu fie adevarat si nimic nu e prea nemaipomenit sau prea extatic ca sa nu va apartina – nimic. Meritati tot ceea ce va puteti imagina – pentru ca existati! Iar daca existati, atunci evident ca Tot-Ceea-Ce-Este, Creatorul Infinit, considera ca meritati sa existati. Daca existati cu dorinta de a crea pace, armonie, bucurie si extaz în viata voastra, atunci sa stiti ca nu sunteti creati cu aceasta dorinta fara sa fi fost creati si cu capacitatea de-a atrage asta în viata asta. Constienta voastra privind aceasta idee, prin ea însasi, e suficienta pentru a va aduce acestea în viata. Creatia nu va tainuieste nimic si n-a facut asta niciodata – niciodata! În toate împrejurarile din viata voastra, fiecare dintre voi a fost sustinut 100% de catre Univers. Nu vi se da niciodata o dorinta fara sa vi se dea si capacitatea de a realiza acea dorinta!

Universul si Creatia Infinita nu face niciodata ceva ne-esential sau lipsit de sens. Prin urmare, de vreme ce nu a trebuit sa faceti nimic special ca sa va meritati existenta, de vreme ce, evident, Tot-Ceea-Ce-Este considera ca meritati sa existati, oferiti-va si voi acelasi privilegiu al nevinovatiei: tratati-va cu acelasi respect si iubire neconditionata. Acordati-va permisiunea si dreptul de a crea viata asa cum o doriti, deoarece aveti capacitatea de a o crea în acest fel. Tot ce aveti de facut e sa va reamintiti ca aceasta capacitate de a concepe aceasta idee este, prin ea însasi, o indicatie a capacitatii voastre de a crea aceasta idee. Repet, sunteti creatori multidimensionali; si felul în care gânditi, simtiti si credeti e felul în care traiti experienta creerii realitatii fizice din jurul vostru – întotdeauna! Fara exceptie!

Realitatea voastra fizica e întotdeauna produsul a ceea ce fiecare dintre voi crede ca poate fi – SAU se teme ca va fi. Deoarece sa te temi ca ceva se va întâmpla în viata ta, e acelasi lucru cu a spune ca scenariul de care te temi e cea mai puternica realitate posibila ce e probabil ca se va materializa în viata ta. Realitatea ta fizica e întotdeauna produsul a ceea ce crezi tu ca poate sa fie sau va fi. În viata voastra situatiile nu apar ca sa va arate ca sunteti blocati în ele; în viata voastra situatiile nu apar ca sa va arate ca ati dat gres în crearea altora mai bune. Situatiile apar în viata voastra ca sa va arate ce credinte ati fost învatati, caror credinte le-ati cazut prada – iar daca nu sunt cele preferate, atunci sa le schimbati.

Aveti permanent cu voi un mecanism de auto-reglare care sa va permita sa aflati ce credinte ar putea fi îngropate în mintea inconstienta. Mecanismul auto-reglator ce va permite sa stiti exact cum sa scoateti acele credinte la suprafata, în mintea constienta – astfel ca, daca nu va plac sa le puteti schimba, iar daca va plac sa le întariti – e experienta realitatii fizice. Daca vezi ca esti implicat în situatii pe care nu le preferi, atunci constientizeaza simplu ca singurul mod prin care poate exista acea situatie în viata ta e pentru ca ai credinta care îi permite sa apara în viata ta. Prin urmare, acum ca o situatie ti-a aratat pe ce tip de credinta functionai, esti liber. Ai ocazia sa spui: “Aha! Acum am definitia credintei care a creat aceasta situatie; era îngropata în mine. Acum a iesit la suprafata, fiindca iat-o peste tot în jurul meu. Prin urmare, daca n-o prefer, pot pricepe care era definitia, si astfel o pot schimba în alta definitie pe care o prefer.”

Dupa care, foloseste 100% din încredere – aceeasi încredere folosita pentru a crea scenariul negativ – sa stii acum ca, odata ce ai schimbat acea definitie cu una pozitiva, realitatea îti va reflecta acea credinta definita, la fel de puternic pe cât ti-a reflectat-o pe cea pe care nu o preferai. Aveti propriul sistem de auto-ghidare, propriul sistem de ghidare înzidit în voi. Si de aceea, când interactionam cu voi, ceea ce veti simti întotdeauna de la noi, e daca alegeti sa credeti în voi însiva sau nu, daca alegeti sa credeti ca aveti capacitatea de a crea realitatea pe care v-o doriti sau nu – noi credem ca o aveti! Va vom reflecta permanent ca aveti aceasta capacitate, pentru ca noi stim ca o aveti. Nu credem ca o aveti: noi stim ca o aveti – dincolo de orice urma de îndoiala. Stim ca toate fiintele din creatie au capacitatea de a crea realitatea pe care o traiesc. Va reamintesc, iar, tuturor ca sunteti nascuti pe Pamântul vostru cu facilitatea completa de a va trai viata în bucurie absoluta; dar, datorita felului în care v-ati creat societatea sa fie, acea bucurie e îndepartata la majoritatea, pâna sa împliniti 3 ani. Da, atât de tineri! Si începeti sa cadeti prada sistemelor de credinte despre care societatea voastra spune ca trebuie sa le adoptati ca sa supravietuiti în aceasta lume… copile!

Extrem de focalizati

Sunt foarte multe feluri iscusite prin care va creati constant restrictii voua însiva. Aceasta provine din faptul ca acum mult timp în urma ati ales, ca si constiinta de grup, sa fiti extrem de focalizati în materialismul fizic. Odata cu acea alegere, în primul rând a venit si capacitatea de a uita ca voi erati creatorii propriei realitati. Ati jucat jocul uitarii mii de ani. Acum va amintiti; va treziti, clipind din ochi si zicând: “Oh, exista mai mult de-atât; acum îmi aduc aminte ca eu am început acest joc. Am initiat acest ciclu acum foarte mult timp în urma; am ajuns acum la sfârsit. E timpul sa trec la un nou ciclu al bucuriei, amintirii si creativitatii.” Aceasta alegere pe care o faceti, aceasta constientizare e motivul pentru care eu, si altii ca mine, putem acum sa comunicam cu civilizatia voastra.

În timp ce v-am observat societatea de mii de ani, am stiut ca aveam de asteptat pâna când veti fi epuizat jocul negativitatii pe care l-ati explorat de-atâta vreme; iar acum l-ati finalizat. Aceasta viata de acum e reprezentativa pentru era transformarii. Aceasta viata de acum e cea pe care ati asteptat-o de sute de mii de ani. Aceasta ESTE viata ce va transforma! Se desfasoara acum în forma accelerata de aproximativ 40-50 de ani pe planeta voastra; va mai continua în forma accelerata înca aprox. 40-50 de ani. Sunteti de-a dreptul în mijlocul erei transformarii: punctul central – 1987. De fapt, sunteti foarte aproape de a va transforma într-o planeta foarte puternica, pasnica si creativa.

Am vrea sa întelegeti ca, chiar daca lumea voastra pare sa treaca printr-o mare dezordine în prezent, puteti sa retineti asta: transformarea nu e produsul mediocritatii! Faptul ca ati fost atât de puternici în latura negativa, este un indicator pentru cât de puternici puteti fi pe latura pozitiva. Haideti sa ne imaginam ca ati luat un elastic si ca l-ati întins mult, mult în adâncurile limitarii si negativitatii, atât de mult pe cât era posibil sa-l întindeti. Acum sunteti gata sa luati în calcul si explorarea laturii pozitive. Ce credeti ca se va întâmpla când îi veti da drumul acelui elastic? Va porni foarte rapid si foarte departe înspre latura pozitivitatii. Acesta e pragul pe care va aflati, ca si civilizatie, în acest moment pe planeta voastra. De aceea multi dintre voi pot fi neîncrezatori si sa spuna: “Ei bine, ce vrei sa spui cu 40 de ani? Doar atâta va dura? Vom deveni o planeta unificata în doar 40 de ani? Dar am pierdut mii de ani ca sa ajungem în acest punct!”

Daca ne uitam la o medie generala a ratelor combinate cu care progresati cu totii individual, pentru majoritatea voastra vor fi deajuns cam 20-25 de ani. Din punctul nostru de vedere, dupa cum citim acum energia, cu fiecare zi din timpul vostru, se fac atâtea conexiuni catre diferite nivele din constiinta voastra pe câte se faceau acum 10 ani în 1-3 ani. Asta e ritmul vostru de accelerare. Aceasta accelerare este unul dintre motivele pentru care o parte din noi am fost în ultima vreme iesiti în spatiu! Da! Purgatoriul se desfasoara în plina forta. Tranzitia, schimbarea de viteza tocmai are loc. De aceea multi dintre voi au senzatia ca merg cu frâna de motor… Nu aveti motorul pornit.

Bashar, noi suntem cea mai putin avansata planeta pe care ai întâlnit-o?

– Stati linistiti fiindca civilizatia voastra nu e cea mai putin avansata din Univers. Exista multe civilizatii ce trec prin propria lor transformare; sub nicio forma nu sunteti ultimii pe scara ierarhica. Totusi, sunteti una dintre civilizatiile cele mai puternic focalizate si mai accelerate pe care le-am întâlnit vreodata. Ceea ce înseamna ca ati experimentat un grad mult mai mare de limitare într-un mod mult mai rapid fata de aproape orice alta civilizatie de care stim. Cu alte cuvinte, le-ati facut pe toate. Aproape ca nu mai exista niciun alt mod prin care sa poti explora ideea limitarilor pe care le-ati început acum câteva mii de ani. Odata ce veti constientiza ca integrarea creste în progresie geometrica mai mare si ca este unificata, veti întelege ca tot ce e necesar, dupa cum spuneti, e o clipita ca sa realizati orice doriti sa realizati – atunci când doriti cu-adevarat si când va rearanjati prioritatile.

În acest moment dati-ne voie sa va împartasim o mica porecla pe care v-am dat-o multi dintre noi. Va rog sa întelegeti ca nu e intentionat sub nicio forma ca acest nume sa fie în sens peiorativ… Sincer! Dar ideea e ca noi, si multe alte civilizatii ce stiu de voi, v-am numit MAESTRII LIMITARII. Realizati, va rog, ca ciclul limitarii , ce a fost initiat de cultura voastra cu-atât de mult timp în urma, a determinat si un efect neasteptat. Acest efect neasteptat a fost capacitatea – odata ce v-ati închis în materialism dintr-un anumit punct de vedere – capacitatea de-a uita ca voi ati facut-o de la început si ca puteati iesi din asta în orice moment alegeati.

Asta intra în categoria a ceea ce ati putea numi “clenciul-22” în limbajul vostru. Ideea e ca un anume grad de experienta a limitarii, o anume focalizare pe limitare, aduce automat cu ea capacitatea de-a uita ca de fapt voi ati creat-o de la început. Deci, odata ce v-ati încuiat în acest ciclu al limitarii si focalizarii ca fiinte fizice, a trebuit sa traiti apoi rezultatul firesc al impulsului pe care l-ati generat acum mult timp. Cum ati putut uita? Odata am întânit o civilizatie ce a intrat în contact cu Asociatia. Într-un târziu, schimbând informatii unii cu altii, s-a întâmplat sa descriem si sa definim existenta voastra si ceea ce facem în timpul interactiunilor cu voi. Sa vedeti… Va dati seama ca una din cea mai apropiata forma de disputa pe care am avut-o vreodata cu cineva – nu în acelasi sens atribuit de voi disputei, ci fara negativitate, fara emotivitate violenta – dar cea mai apropiata forma de disputa la care am ajuns noi vreodata cu cineva a fost când ei pur si simplu refuzau sa creada ca ar putea exista vreo expresie a individualitatii undeva în Univers care sa nu poata fi constienta de propria putere, care sa uite cu-adevarat ca de fapt ea îsi creaza propria realitate. Ne-a luat ceva timp sa-i convingem deoarece, pur simplu, era dincolo de ce puteau ei concepe.

Asta nu vrea sa spuna ca ar fi în vreun fel mai buni ca voi. Dar vreau sa va arat cât de multe feluri diferite de a percepe realitatea sunt si sa subliniez faptul ca exista civilizatii ce s-au creat în asa fel încât nici sa nu poata în mod firesc concepe capacitatea de a uita ca suntem parte din Creatia Infinita. Prin urmare, întelegeti ca pentru ei a fost foarte surprinzator sa realizeze ca voi erati de fapt capabili sa va canalizati marea putere în asa maniera încât sa folositi chiar acea putere sa creati în interiorul vostru capacitatea de-a uita faptul ca aveati acea putere pe care o foloseati în acest proces. În acea zi au învatat ceva nou despre ei însisi si ceva nou despre Univers. I-ati învatat, spre marea lor uimire, ca acesta era un mod din multele în care Tot-Ceea-Ce-Este se poate exprima pe Sine; iar acum au o întelegere mult mai ampla despre varietatea de moduri în care Creatia Infinita se poate manifesta. I-ati învatat ceva prin acceptul vostru de a experimenta un asemenea grad de limitare prin focalizare. La rândul lor, au început sa experimenteze aceasta idee în anumite grade… nu ca ar crea acelasi grad de uitare. Dar vedeti voi, aceasta idee a devenit în civilizatia lor o sursa de distractie. Au descoperit, asa cum si voi ati descoperit într-un anumit grad, ca aceasta capacitate de a-si impune iluzia uitarii asupra lor însilor, oricât de putin, le permite sa experimenteze lucrurile ca si cum le-ar experimenta pentru prima oara. Au putut sa realizeze ca nu mai traisera aceasta experienta.

Astfel au putut sa genereze o întelegere complet noua a creativitatii prin simpla modificare a perspectivei, a punctului de vedere – de a crea scenariul de a nu-si aminti ca sunt conectati cu experientele si cu realitatea pe care o creeaza. Prin urmare, fiti va rog constienti ca desi ati creat un trecut în aparenta atât de negativ, alti indivizi din Univers au beneficiat enorm din consimtamântul vostru unic de a crea o astfel de realitate, una ce poate fi împartasita în multe feluri ca si instrument de învatare de multi indivizi din Univers. Ne-ati ajutat de asemeni, pe noi sa ajutam alte lumi, deoarece tiparele noastre de gândire ar fi altfel complet straine de ale voastre si ale voastre de ale noastre. Fara folosirea acestui tip de canalizator fizic, fara sa fi trait experienta vietii pe Pamânt prin intermediul conexiunii cu el – într-o viata pe care voi ati considera-o ca fiind o viata trecuta de-a mea – nu am fi avut modelul din care sa extragem, ca sa putem acum sa va asistam sau macar sa vorbim cu voi în aceeasi terminologie.

Astfel, folosind marele vostru grad de fozalizare în limitare, am putut sti ca daca modelul nostru functioneaza în lumea voastra, functioneaza minunat în alte lumi ce nu au o focalizare limitata atât de puternica. Pentru ca voi sunteti lacatul principal pentru aproape orice alta civilizatie ce experimenteaza limitarea în orice grad. Astfel ca noi va multumim pentru puternica focalizare pe care ati creat-o, pentru ca, apoi, cufundându-ne în fântâna voastra, avem majoritatea instrumentelor necesare pentru a interactiona cu aproape oricine altcineva. Va multumim ca ati forjat tipul de otel care ne permite sa taiem prin multe legaturi ale iluziei pe care le descoperim în multe alte societati în afara de a voastra.

Începeti sa unificati

Nu îi va lua foarte mult lumii voastre sa ia o forma unificata. Ideea în sine, a explorarii limitarii, înseamna ca lucrurile sunt descompuse în feluri complexe; creeaza foarte multa complexitate si foarte multe detalii. Trebuie sa le experimentati pas cu pas, unul dupa altul. Acum ca ati început sa reunificati la loc lucrurile si sa va treziti în integritatea voastra – starea voastra integrala – lucrurile pot prinde viteza, se pot accelera. Va fi o stare foarte accelerata, deoarece cu cât va deschideti mai repede catre idei pozitive, cu-atât mai repede veti începe sa va accelerati în progresie geometrica. Când începeti sa integrati, sa consolidati si sa unificati, totul e în interiorul vostru; traiti în clipa prezenta în mod spontan. Creati la propriu mai putin timp.

Deci totul se accelereaza, lucrurile se întâmpla mult mai rapid. Întreaga voastra lume se va aprinde într-o explozie extatica de extaz, coincidenta si sincronicitate – fiecare lucru curgând din altul, fiind interconectat si înrudit; întotdeauna în locul si la timpul potrivit, interactionând exact cu acei indivizi cu care aveti nevoie sa interactionati. Fara accidente. Nu exista accidente. Nu au existat niciodata, nu exista si nu vor exista niciodata. Co-incidenta e doar: co-incidente. În acest moment dorim sa exprimam întreaga noastra recunostinta pentru ca ne-ati permis sa experimentam darul constiintei voastre. Va multumim ca ati ales sa functionati ca reprezentanti sau ambasadori ai lumii voastre, deoarece fiecare dintre voi asta sunteti în acest moment.

Va multumesc ca mi-ati permis mie sa functionez ca un ambassador pentru toti cei care asculta de partea asta. Încetul cu încetul, cu fiecare zi, prin intermediul acestor interactiuni ne vom apropia de momentul, în doar câtiva ani de-acum încolo, în care vom putea interactiona cu voi deschis si cu bucurie.

Interviul cu Bashar este condus de Ken Gullekson

Ken: Bashar, esti atât de dragut sa te descrii pe tine, civilizatia ta, legatura ta cu Darryl si faptul ca transmiti de pe nava ta. Vrem sa oferim spectatorilor o idee despre cine esti, ca esti un extraterestru si cum de interactionezi cu noi prin Darryl.

Bashar: Bine. Multumesc. Întâi de toate, vom sublinia ideea ca nimeni nu are nevoie sa creada ca suntem dintr-o civilizatie extraterestra. Esentiala este informatia; asta e cea mai importanta si daca informatia pe care v-o dam în acest fel functioneza pentru voi sau nu. Nu e atât de important cine suntem sau de unde vine informatia. Totusi, luând asta în considerare, ne prezentam ca membri ai unei societati extraterestre, care în limba noastra straveche se numesc Sassani, care înseamna “lumina vie”. Lumea noastra e o variatie a acestui termen antic, Essassani, “loc al luminii vii”. Existenta si înfatisarea noastra fiziologica e astfel ca voi m-ati vedea înalt de aprox. 1.52 m, având culoarea pielii alb, alb-gri, fara par la barbati, cu par pentru majoritatea femeilor ce tinde sa fie alb, dar care poate varia câteodata de aici. Ochii mei sunt mai mari decât la oameni. Suntem ceea ce ati clasifica în literatura OZN ca o fiinta hibrida, alcatuita din material genetic uman si material genetic de la acele fiinte la care va referiti ca si Grii.

În multe privinte, lumea noastra nu e diferita de Pamânt. E, de asemeni, a treia planeta de la steaua centrala, pe care noi în limba noastra o numim Sha si care are un spectru ceva mai fierbinte, o nuanta ce bate spre verde. Lumea noastra nu are acelasi tip de anotimpuri ca Pamântul. Axa de înclinare nu e la fel de mare. Are în general, ca medie, ceea ce voi ati recunoaste ca si oameni, o temperatura placuta pe tot parcursul anului. Avem mai multa apa pe planeta noastra, un continut de oxigen ceva mai ridicat. Poate ca la început – daca ar fi sa ne vizitati lumea – veti ameti un pic o perioada pâna v-ati aclimatiza. Lumea noastra e un pic mai mica, gravitatea mai scazuta. Dar voi v-ati putea aclimatiza aici foarte usor.

Noi comunicam cu multe lumi în aceasta maniera. Am descoperit în decursul experientei noastre, ca este benefic în multe feluri sa folosim receptori biologici, comunicatori biologici, ceea ce numiti mediumi sau canalizatori, ce sunt sensibili la alte frecvente, mai degraba decât sa folosim comunicare tehnologica, dintr-o diversitate de motive. În primul rand, trupul uman este deja perfect proiectat, daca e antrenat potrivit, sa receptioneze acest tip de comunicare tele-empatica. Si, de asemeni, pentru ca implica idea – din punct de vedere al încarnarii – ca, datorita faptului ca civilizatia noastra e straina de a voastra, canalizatorul are îndeajuns de multa întelegere pentru propria civilizatie ca noi sa putem comunica cu acea civilizatie într-o maniera care sa aiba sens.

Adesea alegem, ca si spirite, sa avem vieti în acele civilizatii cu care ulterior vom comunica. Deci canalizatorul pe care-l stiti ca Darryl, e de fapt, din perspectiva voastra, viata mea trecuta; iar eu sunt – vorbind în cadrul de referinta spatio-temporal – sinele viitor al canalizatorului, însa posed capacitatea de-a comunica cu sinele meu trecut. Aceasta permite usurinta comunicarii, deoarece noi facem parte din acelasi “oversoul”, din aceeasi constiinta de baza, ce s-a divizat în timpuri, locuri si dimensiuni diferite pentru a putea îndeplini aceasta sarcina de a actiona ca o punte, ca o legatura ce sa permita comunicarii sa aiba loc de la un nivel, de la un tarâm, de la o dimensiune la alta – de la a noastra la a voastra. Facem la fel cu multe lumi diferite din diverse motive, iar unul dintre motivele pentru care o facem acum cu Pamântul vostru, e pentru ca sunt multe schimbari mari ce au loc pe planeta voastra: în constiinta, în trezire, întelegere, perspectiva, crestere spirituala. Pentru noi asta e foarte captivant.

Putem învata din experienta voastra, din transformarile prin care treceti în aceste vremuri în civilizatia voastra, din diferentele care exista în civilizatia voastra; culturile diferite pe care le aveti sunt unice în multe feluri. Si putem vedea prin voi toti, prin intermediul acestei interactiuni, mult mai multe modalitati diferite pe care le are Infinitul pentru a se exprima pe Sine în interiorul Creatiei. Astfel ca suntem întotdeauna foarte bucurosi sa interactionam cu alte fiinte, alte tarâmuri, alte lumi, alte culturi, alte civilizatii ca a voastra si sa formam o relatie mutual benefica, în care sa împartasim perspectiva noastra privind ceea ce a functionat pentru noi în timpul cresterii noastre, în cunoasterea noastra si sa va oferim aceste idei, aceste perspective, aceste puncte de vedere ca pe o alegere pentru a putea decide daca ceea ce a functionat pentru noi poate sau nu sa functioneze si pentru voi. Nu e neaparat.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvânt cu nimic, ci pur si simplu sa priviti asta ca pe un prim pas catre contact, catre interactiune, catre punerea bazelor pentru stabilirea unor relatii în maniera diplomatica si într-o maniera ce va permite voua sa priviti cuvintele si conceptele noastre, ceea ce avem de spus, ceea ce avem de împartasit în orice fel doriti, astfel încât din cauza ca lipsim în forma fizica în acest moment, nu trebuie sa credeti ceea ce spunem; puteti alege, puteti decide sa folositi sau nu ceea ce pentru noi functioneaza. În timp, pe masura ce va schimbati si ajungeti sa fiti mai aproape de frecventa noastra vibrationala, vor exista mai multe ocazii sa interactionam direct, concret, fizic, dupa cum spuneti voi. Iar asta ar putea avea loc în urmatoarele câteva decade din timpul vostru asa cum îl masurati.Asta e motivul principal pentru care exista aceasta comunicare si felul cum se întâmpla.

Ken: Multumesc, Bashar.

Bashar: Cu placere.

Ken: Da-mi voie sa îti pun una dintre întrebarile cele mai frecvente puse de cei care studiaza fenomenul extraterestrilor. Este Pamântul vizitat cu-adevarat de extraterestri si daca da, de ce? Ce vor? Tu ce vrei? Vizitezi si tu planeta noastra?

Bashar: Raspunsul scurt e: da. Exista multe culturi diverse ce observa si viziteaza lumea voastra. Totusi, majoritatea acestor culturi, marea majoritate a lor, au ceea ce ati numi o politica de tip “hands-off”, o directiva de non-interferenta pentru a nu interveni în dezvoltarea generala a umanitatii ce îsi traseaza propriul drum, luând propriile decizii. Totusi, noi vom privi si observa de foarte aproape. Uneori, depinzând de motive, de tipul de acorduri ce au fost create si cum ar servi binelui suprem, mai avem si interactiuni mici, izolate cu oameni de pe planeta voastra, într-o varietate de locuri si timpuri. Motivul principal pentru care va observam planeta e pentru ca trece printr-o mare tranzitie ce este instructiva, educationala, folositoare si pentru multe alte fiinte, nu doar pentru civilizatia voastra. Multe alte civilizatii pot învata, observând tranzitia prin care treceti, vazând gradul înalt de limitare si negativitate pe care îl traiti pe planeta voastra, si vazând cum îl transformati si transcendeti aceste asa-numite “obstacole” schimbându-le în oportunitati. Acesta e un act foarte puternic ce ne fascineaza si din care învatam mult.

În acelasi timp, noi va oferim în schimb beneficiile propriilor noastre experiente în transformarea obstacolelor si încercarilor cu care ne-am confruntat la rândul nostru în evolutia civilizatiei noastre. Va oferim si posibilitatea sa alegeti daca ar putea functiona ca solutii si pentru unele dintre încercarile cu care va confruntati pe planeta voastra. Dar noi îngaduim ca timpul potrivit sa fie decis de voi, astfel ca voi sa decideti în totalitate cât de repede vom putea sa va întâlnim fata în fata bazat pe cât de repede sunteti gata sa creati anumite tipuri de schimbari pe planeta voastra, ce concorda cu ideea unei interactiuni viitoare si a contactului. […]

traducerea Daniela Grigore
Cititi, Analizati, Concluzionati… Cu Totii Suntem Co-creatori In Acest Univers!

Peştera lui Platon şi trezirea

1 thought on “Interviu cu un Extraterestru – schimbari rapide”

  1. Pingback: Viaţa trăită în Bucurie - liberul arbitru este Lege Divina

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: