Forța infinită a câmpului mental

Glanda pineală, poarta spre o conștiință superioară


Forța infinită a câmpului mental își asumă sarcina dificilă de a începe să unească punctele cu sursa. Peake analizează elementele comune ale spiritualității umane de la est la vest. Totuși, nu se oprește acolo și explorează și sistemele de credințe de la cele oculte la francmasonerie. De la textele antice la arhitectură, fisurile realității ne atrag atenția și arată în direcția evoluției noastre tehnologice, care împing limitele a ceea ce este general acceptat.

Începând cu introducerea mea în acest domeniu fascinant, cartea de față se ocupă de misterioasa glandă pineală analizată de dr. Rick Strassman în Molecula spiritului, de legătura dintre șerpi și ADN așa cum a fost prezentată de Jeremy Narby și de chestiunea materiei negre și a mecanicii cuantice. Mai mult, Peake explorează tehnologia străveche de preparare a băuturii din ayahuasca și rolul acesteia în structura conștiinței și a istoriei noastre evoluționiste.

El întregește totul aducând în discuție câteva dintre dilemele noastre științifice curente și sugerează modul în care lumina și ADN-ul se corelează cu cele de mai sus. Timp de mii de ani, misticii au spus, în esență, că particulele/materia există instantaneu în imensitatea spațiului și a timpului, dar servesc drept strat unic al aceste mașinării de o complexitate profundă numite viață. Iar acum, cu ajutorul cercetărilor științifice, mediul academic pare să-i valideze pe vizionarii spirituali.

Semnificația culturală a conștiinței a cunoscut o ascensiune fulminantă în anii din urmă, iar tehnologia noastră în evoluție rămâne una dintre forțele motrice cele mai spectaculoase pentru re-emergența ei. Forța tehnologiei este dată de faptul că se află între noi și eter sau că are o poziție intermediară și este un instrument de navigație pentru mediul fizic. Ea remodelează perspectiva pe care o avem despre noi înșine în moduri pe care nu ni le-am imaginat vreodată și poziționează omenirea în punctul de tranziție spre următoarea treaptă a scării evoluționiste, la fel cum erau strămoșii noștri când au început să stăpânească focul.

Totuși, în prezent, interesul omenirii este centrat pe informația digitală și limbajele de programare, reinterpretând permanent relația simbiotică pe care o avem cu universul și înlesnind crearea (sau revelarea) noilor dimensiuni. Mai mult decât orice, bardul din mine vede limbajele/codurile ca pe niște elemente constituente directe ale realității. Mitologia umană are mare nevoie de actualizarea instrucțiunilor de programare intrinseci și, pe măsură ce crește numărul de cetățeni ai lumii care devin conștienți, universul va continua să se trezească, să-și dezvăluie secretele și să șoptească poetic: „El este tu, iar tu ești El!”

Forța infinită a câmpului mental face același lucru și începe să conecteze conștiința cu mediul fizic și cu cele de dincolo de acesta. Anthony Peake deschide ușile percepției și ne îndeamnă să explorăm arhitectura infinită, demnă de un Dali, din punct de vedere energetic, a câmpului mental. Indiferent în ce lucruri credeți, puteți să renunțați la ele! Nu mai există reguli; doar imaginația ne va putea duce la destinația dorită. Forța infinită a câmpului mental oferă o minunată punte pentru abisul cognitiv…….”Forța infinită a câmpului mental – ANTHONY PEAKE”

Sursa

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: