Dumnezeu este Forţa Magnetică Supremă

Dumnezeu este Forţa Magnetică Supremă

Iisus a spus:

„Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu… şi toate celelalte vi se vor dărui.” Dumnezeu este Puterea Supremă; Sursa din care izvorăsc toate forţele; Iubirea din spatele tuturor iubirilor; Artistul Suprem din întreaga artă. Focalizează-ţi atenţia asupra lui Dumnezeu – Forţa Magnetică Supremă – şi permite-I să te încarce cu magnetismul Său divin.

   Când meditezi profund asupra Tatălui Ceresc, îl iubeşti cu toată inima şi te simţi complet liniştit şi împăcat în Prezenţa Sa, fără să doreşti nimic altceva, magnetismul Său îţi va aduce tot ce ai visat, şi mult mai mult.

Dacă-L iubeşti pe Dumnezeu doar pentru Sinele Său şi nu pentru ce ţi-ar putea dărui, lăsându-te în voia magnetismului Său atotputernic, încet-încet, acea Putere inimaginabilă va începe să ţi se manifeste în inimă şi minte şi, în momentul apariţiei unei dorinţe oricât de mici, întreaga existenţă se va pune în mişcare pentru a o îndeplini. Iubirea necondiţionată transmisă neîncetat Tatălui Ceresc este vehiculul prin care El îi impulsionează pe ceilalţi oameni să acţioneze pentru îndeplinirea tuturor dorinţelor pe care le ai.

Dar, pentru a-ţi dezvolta magnetismul divin, acea atractivitate spirituală prin care-ţi poţi împlini tot ce doreşti, este necesar să nu întreţii în inimă şi minte decât dorinţe bune, nobile şi pure. Meditează profund şi trimite-I lui Dumnezeu chemarea sufletului tău:

„Doamne, coboară în templul corpului meu. Chiar dacă este bătrân, bolnav şi suferă de pe urma atâtor imperfecţiuni, ştiu că Tu vei descinde în el imediat ce vei vedea că iubirea-mi pentru Tine este totală şi necondiţionată.”

Imediat ce realizezi că trupul – care odată îţi era atât de drag – nu este decât un vehicul prin care se manifestă strălucirea eternă a sufletului, vei începe să acorzi din ce în ce mai multă importanţă vieţii lăuntrice şi nu vei mai căuta să-ţi îndeplineşti tot felul de dorinţe materiale deşarte. Fiinţa divină care-L iubeşte pe Dumnezeu mai mult decât pe ea însăşi va vedea că atractivitatea, magnetismul manifestat prin instrumentalitatea corpului este însuşi Dumnezeu; atunci îşi va pierde definitiv ataşamentul faţă de trupul grosier:

„O Doamne, indiferent că trupu-mi păşeşte pe pământ preamărind neostoit numele Tău, ori că se cufundă în oceanul morţii, eu sunt veşnic lângă Tine. Viaţa şi moartea îşi pot fredona la nesfârşit cântecele – însă eu sunt unul cu Simfonia Eternităţii. Moartea nu mă poate atinge, pentru că eu sunt însăşi Suflul, Respiraţia Vieţii Veşnice.”
                   

Să ne rugăm împreună:

„Tată Ceresc, am înlăturat din inimă şi minte toate gândurile rele şi negative. Orbit fiind de plăcerile trupeşti şi ferecat în lanţurile materialismului, nu Ţi-am recunoscut Infinitatea; dar acum prezenţa Ta magnetică m-a transformat în întregime şi m-a ajutat să realizez că sunt creat după chipul şi asemănarea Ta. Curenţii Tăi magnetici îmi curg neîncetat prin braţe; magnetismul înţelepciunii Tale îmi alimentează necontenit creierul; magnetismul iubirii Tale îmi înalţă inima; magnetismul divin al Bucuriei Tale îmi fericeşte sufletul. Aum, Pace, Amin”.

Exteriorul reflexie a interiorului

6 thoughts on “Dumnezeu este Forţa Magnetică Supremă”

 1. Este perfect adevarat! Eu insumi mi-am dat seama de aceste lucruri recent. Dumnezeu este totul in jur, forta pozitiva a universului, forta creatoare exprimata prin sentimente pozitive, singura capabila sa inlature forta negativa/destructiva a universului exprimata prin sentimente negative. Imaginati-va ceva simplu: Doi oameni inteligenti daca au energie pozitiva isi vor pune ideile diferite dar bune la comun pentru un viitor mai bun. Daca acei doi oameni ar avea energie negativa intre ei, s-ar lupta intre ei doar ca sa-si puna ideile unul mai presus de celalalt. Astfel se pierd informatii si sansa de evolutie a rasei umane. De cand Dumnezeu m-a observat ma simt mai impacat caci mi-a mai potolit din foamea de cunoastere si mi-a dat ca sarcina prin „cunoasterea Lui” misiunea de a-L transmite mai departe. Singurul mod de a scapa de energia negativa este prin a o inlocui cu energie pozitiva, „in lipsa luminii exista intuneric”. Pentru a putea preschimba energia negativa in pozitiva e nevoie doar de schimbatea perceptiei asupra unui lucru. Fii bun pentru ca lucrurile rele din prezent au intr-o alta conjunctura de timp sau de perceptie sunt lucruri bune. Transmite oamenilor din jur energie pozitiva prin starea ta naturala si oamenii se vor bucura si ei la randul lor transmitandu-ti inapoi starea lor de bine. Asa se perpetueaza binele iar odata cu timpul hartile neuronale create sub imperiul energiei negative va disparea din cauza uitarii. Lumea va fi un loc mai bun. Pentru ca ai cunoscut aceste lucruri trebuie sa alegi acum in mintea ta de ce parte esti? Bine sau rau? Constructiv sau destructiv? Daca ai ales sa fii bun si constructiv atunci ajuta-ma sa transmit acest mesaj mai departe. Nu vreau sa fiu eu in centrul atentiei pentru aceasta descoperire, as crea energie negativa. Vreau sa-L transmiteti pe El, caci ne tine-n „palma Lui” pozitiva datorita iubirii fata de noi.

 2. Corect spus . L-am cunoscut pe Dumnezeu si ma simt implinita. Stiu ca tot ce vine vine de la El si primesc cu caldura si bucurie. Multumesc pentru mesajul acesta si ma bucur cand vad persoane care gandesc si simt astfel.Maria Palliu

 3. angela scripcaru

  cand citersc aceste randuri simt ca traiesc si inteleg pe deplin tot ce vrea bunul Dumnezeu de la oameni.Sunt fericita cand gasesc asmenea informatii

 4. ESTE TIMPUL, COPII MEI, DE A SE ALĂTURA ÎN RUGĂCIUNE, POSTUL ȘI PENTENȚA, AȘA CĂ ÎȚI VOI ÎNTÂRZI SPIRITUAL, Deoarece ZILELE SE ABORDĂ CÂND VOR FI TESTATE CREDINȚA TA!

  07 IUNIE 2021 12:15 APEL DE LA DUMNEZEU TATĂL LA OAMENII LUI CREDINȚI.

  Poporul meu, moștenirea mea, Pacea Tatălui vostru Ceresc, să fie cu voi.

  Copiii mei, creația mea și-a început transformarea, continentele se mișcă încet și va veni momentul în care mișcarea lor va mișca cu forță plăcile tectonice și totul de pe pământ începe să se miște zi și noapte. Transformarea creației mele va fi un alt test prin care va trebui să treci. Copiii mei, nu vă temeți și nu vă panicați când pământul începe să se miște; deoarece transformarea sa este necesară pentru a putea naște o nouă creație.

  Nu vă speriați când vedeți pământul crăpând în diferite locuri, pentru că repet: totul face parte din transformarea sa. Mergeți, obișnuiți-vă de acum înainte să trăiți cu acest fenomen natural, pentru că vor fi zile și nopți când mișcările telurice sunt mai puternice. Rugați-vă și lăudați Slava lui Dumnezeu atunci când această încercare va veni la voi, și totul va merge conform voinței Tatălui vostru.

  Oamenii mei, după avertismentul și minunea mea, vor veni marile încercări care vă vor clarifica. În trecerea ta prin eternitate te voi întări spiritual, astfel încât să poți îndura aceste zile de purificare; pentru că altfel, nu le-ai rezista. Vei depăși toate încercările dacă rămâi unit cu Dumnezeu, prin rugăciune, post și pocăință; Vei avea zile grele, dar credința și încrederea în Domnul te vor ajuta să le depășești.

  Este timpul, copiii mei, să ne unim în rugăciune, post și pocăință, astfel încât să fiți întăriți spiritual, pentru că se apropie zilele în care credința voastră va fi pusă la încercare. Cere mult Lumină și Înțelepciunea Duhului Meu Sfânt, astfel încât să poți discerne binele de rău, pentru că va veni vremea când înșelăciunea și minciunile îți vor arăta ca și cum ar fi un adevăr; Citiți Cuvântul Sfânt și meditați-l în inima voastră, pentru ca mâine, în timpul întunericului, să nu vă lăsați înșelați. Amintiți-vă, nu toți cei care spun: Doamne, Doamne, mâine vor intra în Împărăția mea, ci oricine va face voia mea.
  Fiți vigilenți și vigilenți, poporul meu, pentru că va exista atât de multă confuzie și înșelăciune în lume încât va provoca chiar pierderea multora dintre aleșii mei.

  Rămâneți în Pacea mea, poporul meu, moștenirea mea.

  Tatăl tău, Iahve, Domnul Creației

  Dă-le copiilor mei să cunoască mesajele mântuirii întregii omeniri.

 5. Pingback: - Un proces de vindecare profundă pentru ambele părţi - IERTAREA -

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: